Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Dokkica održala online predavanje za roditelje Kazne i nagrade

U sklopu programa Alternativni centar podrške za djecu i roditelje održano je 4. predavanje za roditelje pod vodstvom Doroteje Blagus, edukacijske rehabilitatorice iz DOKKICE. Iako je predavanje Kazne i nagrade, kao i prethodna predavanja, bilo namijenjeno jačanju roditeljskih vještina, na njemu je sudjelovao i velik broj stručnjaka u radu s djecom, od kojih je najviše odgojiteljica predškolske djece. Zahvaljujući online alatu na predavanju je bilo mnogo sudionika iz različitih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva (BiH i Srbije), i to čak njih 200 na naše veliko iznenađenje.

Neki od komentara sudionika:

„Predavanje je lako shvatljivo i nadasve životno primjenjivo.”

„Ovo je drugo predavanje koje sam slušala. Teme su odlične, predavačica je izvrsna. Nadam se ponovnom ‘susretu’.”

„Jako lijepo predavanje… konkretno i u praksi izvedivo uz samo ‘kap dobre volje’ prema svom djetetu i drugoj djeci. Odlično predavanje.”

„Sve pohvale predavačici na izvrsnom izlaganju, stručnosti, davanju pravih situacijskih primjera iz vlastite prakse.”

„Dobila sam odlične metode kao roditelj dvanaestogodišnjaka iako sam se prvenstveno prijavila kao odgojiteljica.”

Podsjećamo kako je predavanje dio aktivnosti trogodišnjeg programa financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a DOKKICA u sklopu njega nudi svakoga mjeseca jedno tematsko predavanje čiji je cilj pružiti podršku roditeljima u odgoju djece.

Sljedeće online predavanje pod nazivom Granice planirano je za posljednji tjedan veljače, a prijave za predavanje bit će otvorene nekoliko dana prije datuma održavanja putem poveznice za prijavu.

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin