Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Kreativni natječaj Moj tata i ja

Pozivamo djecu u dobi od 7 do 14 godina na uključivanje u nagradni kreativni natječaj Moj tata i ja čiji je cilj dječjim likovnim i literarnim stvaralaštvom predstaviti aktivnu ulogu oca u obitelji i životu djeteta.

Natječaj je dio projekta promocije aktivne uloge oca u obitelji i odgoju djece I tata je važan  koji Dokkica provodi uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Djeca mogu sudjelovati s likovnim ili literarnim radom u kojemu će slobodnom tehnikom prikazati tatu i sebe u nekoj od najdražih aktivnosti ili napisati priču ili pjesmu o tati.

Rad je potrebno donijeti ili poslati na adresu Dječjeg kreativnog centra DOKKICA (Otokara Keršovanija 4, 31000 Osijek) ili poslati na e-mail udruga.dokkica@gmail.com.

Kreativni stručni tim 16. lipnja odabrat će 3 najkreativnija likovna i 3 najkreativnija literarna rada. Autori najkreativnijih radova bit će nagrađeni na javnom događaju koji će se održati u povodu obilježavanja Međunarodnog dana očeva 19. lipnja.

Nagrade:

  • Poklon bon Waldinger – Ručak za tatu i mene!
  • Poklon bon restorana Karaka – Vodim tatu na pizzu!
  • Poklon bon Kina Urania – Tata i ja na filmskoj večeri!
  • Poklon bon Muzeja likovnih umjetnosti – Tata nas vodi u Muzej!
  • Poklon bon frizerskog salona Mirror – Šišanac za mene i tatu!
  • Pokloni Školske knjige i nagrade iznenađenja.

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin