Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Izložba promotivnih plakata „I tata je važan” otvorena i u Valpovu

U utorak, 13. travnja, u 11 sati u Centru kulture Matija Petar Katančić u Valpovu otvorena je izložba promotivnih plakata I tata je važan. Domaćini izložbe bili su Grad Valpovo i Dječji kreativni centar DOKKICA, a organizirana je s ciljem promocije aktivnoga očinstva u lokalnoj zajednici.

Događaj je moderirala Maja Varga Bradvica, a u njegovu sklopu govorili su Matko Šutalo, gradonačelnik Valpova, koji je kratko istaknuo važnost suradnje Grada Valpova i DOKKICE na projektu I tata je važan, odnosno važnost izložbe i značaj promocije aktivnoga očinstva u Valpovu, zatim Janja Oklopčić, ravnateljica CZSS-a Valpovo, koja je istaknula važnost roditeljske ravnopravnosti u odgoju djece te predsjednica DOKKICE Ines Novak, koja je ukratko predstavila plakate i otvorila izložbu.

Na otvorenju izložbe predstavljeni su i kratki edukativno-promotivni video o važnosti aktivne uloge oca u odgoju djece te online priručnik Uloga oca u odgoju, o kojima je govorila njihova autorica Andrea Žulj, mag. psyh., voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje u DOKKICI.

Izložba promotivnih plakata dio je projekta I tata je važan kojim se na području Osječko-baranjske županije promiče aktivna uloga očeva u odgoju djece, a DOKKICA ga provodi uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Dašak atmosfere s otvorenja izložbe pogledajte u fotogaleriji u nastavku.

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin