Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Tata, moj najbolji prijatelj

19. ožujka – DAN OČEVA 

U većini se zemalja Dan očeva slavi treću nedjelju u lipnju, no uz Međunarodni Dan Očeva, u Hrvatskoj i još nekim europskim zemljama, Belgija, Portugal, Španjolska, Dan Očeva obilježavamo 19. ožujka na Dan svetog Josipa, Isusova oca.

Ove godine Dan Očeva obilježavamo na svojstven način te Vas pozivamo da svojim slikovitim primjerom pošaljete dobre vibracije svim roditeljima. 

Za sudjelovanje popunite OBRAZAC i na društvenim mrežama na LINKU u KOMENTAR priložite fotografiju najljepših, najemotivnijih, najveselijih, najotkačenijih, najsvih trenutaka djece s tatom da bismo iskazali sreću što ih imamo u životu 🙂 

Fotografijom koja do petka ujutro skupi najviše lajkova obilježit ćemo Dan Očeva s najljepšim željama svim tatama, a tata s izabrane fotografije na kućnu adresu dobiti će i šarenu potvrdu TATA, MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ.SVIM TATAMA ČESTITAMO NJIHOV DAN! I svima koji slave imendan na taj dan.
Na Dan očeva iskazujemo zahvalnost na prisutnosti tata u našem životu, na brzi koju dijele s majkama te pružamo podršku samohranim očevima!