Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Poziv osnovnim školama na iskaz interesa za sudjelovanje na Festivalu učeničkih igrokaza „Pozor! Plivamo na sceni” 10

Dječji kreativni centar DOKKICA u povodu Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade objavljuje poziv za iskaz interesa škola za sudjelovanje na jubilarnom 10. Festivalu učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni.

Ove godine, zbog aktualne situacije vezane za pandemiju, DOKKICA planira održati Festival u lipnju na otvorenom prostoru, a najveća je novost to da će trajati 3 dana (4. – 6. lipnja) i ponudit će brojne aktivnosti i druženje svih sudionika na nekoliko lokacija. Novost je i to što prvi put DOKKICA upućuje poziv za sudjelovanje i osnovnim školama izvan Osječko-baranjske županije, odnosno svim školama u Hrvatskoj.
Nakon suradnje s Hrvatskim centrom za dramski odgoj i dobivenog Priznanja Hrvatskoga centra za dramski odgoj za kontinuirani rad na razvijanju dramskog i scenskog stvaralaštva djece i mladeži u lokalnoj zajednici te posebno za pokretanje i održavanje Festivala učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo sceni, DOKKICA je odlučila zastore svojega Festivala otvoriti malim glumcima iz cijele Hrvatske. Prilika je to učenicima za upoznavanje novih prijatelja i razmjenu iskustava, kao i mentorima koji njeguju dramski odgoj u svojim školama.

Više informacija o Festivalu nalazi se u nastavku, a u sklopu dokumenta nalazi se i online prijavnica za prijavu iskaza interesa škola/mentora.

POZOR! Plivamo na sceni 10