Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Poziv na završnu konferenciju projekta „I mene se pita – glas Vijeća učenika u vrijeme COVID-19”

Vijeće učenika formalni je glas učenika u školama, a projektom I mene se pita! – glas Vijeća učenika u vrijeme COVID-19 doznali smo kako se organizirao njihov rad u 2020. godini. Pridružite se online konferenciji koja će se održati 30. ožujka od 10:00 do 12:00, a na kojoj ćemo s vama podijeliti rezultate istraživanja provedenog u školama diljem Republike Hrvatske, kao i preporuke za organizaciju rada Vijeća učenika izrađene upravo na temelju prijedloga učenica i učenika. Također, poslušat ćemo iskustva nekih od škola koje su uspješno organizirale rad Vijeća učenika, kao i popričati o važnosti sudjelovanja učenika i učenica u pitanjima koja se tiču njihovih prava i obveza, osobito u ovo izazovno vrijeme koje ostavlja sve više traga i na mentalno zdravlje mladih.

Ako se želite izravno pridružiti konferenciji i sudjelovati u raspravi o važnosti i načinima osiguravanja participacije djece i mladih u odgojno-obrazovnom procesu, možete to učiniti ispunjavanjem prijavnice do 28. ožujka 2021. godine te se pridružiti konferenciji putem Zoom aplikacije u 10:00 u utorak 30. ožujka putem sljedeće poveznice: https://zoom.us/j/91370980849?pwd=Qzh0UjFaeldFTWEwWGFEM09nNEdxUT09.

U prilogu možete pronaći dopis s detaljnijim programom konferencije, a za sva pitanja obratite se na delta@udruga-delta.hr ili telefonski broj 095/877 9722.

Projekt provode Udruga Delta, Mreža mladih Hrvatske, Centar za građanske inicijative Poreč, Dječji kreativni centar DOKKICA i Info zona. Projekt je podržan s € 4.997,18 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova.

Poziv na završnu konferenciju I mene se pita!

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin