Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Poziv mladima od 15 do 25 godina na dijeljenje mišljenja

UNICEF Hrvatska i Mreža mladih Hrvatske pokrenuli su platformu ZABUM voice koja je dio globalne digitalne platforme za mlade od 15 do 25 godina i okuplja gotovo 13,5 milijuna mladih!

UNICEF je kreirao platformu kako bi mladi potpuno besplatno i anonimno imali priliku iskazati svoje mišljenje. Teme su kojima se bavi ZABUM voice mentalno zdravlje, obrazovanje, očuvanje okoliša, nezaposlenost mladih i mnoge druge teme o kojima mladi žele razgovarati. Platforma je prvenstveno namijenjena mladima od 15 do 25 godina, a rezultati anketa obrađuju se u realnom vremenu, analiziraju i kao infografike javno objavljuju na web-stranici ZABUM voicea.

Kako se pridružiti platformi ZABUM voice?

Mlada osoba s navršenih 15 i više godina platformi se može pridružiti vrlo jednostavno: dovoljno je na Facebook stranici ZABUM – za budućnost mladih poslati direktnu poruku, odnosno riječ ANKETA u Facebook Messenger ili na web-stranici ZABUM voicea poslati poruku ANKETA u chatbot na dnu stranice i pratiti upute chatbota. Nakon kratkog registracijskog upitnika od 5 pitanja, koji je potrebno samo jedanput ispuniti, periodično ćeš dobivati različite ankete o temama koje su bitne mladima u Hrvatskoj i tako ćeš imati priliku anonimno iskazati svoje mišljenje. Ankete se sastoje od par pitanja koja ne oduzimaju previše vremena jer su koncipirana tako što se odgovara klikom na Da ili Ne ili upisivanjem slova ispred izabranog odgovora. 

Tvoj je glas važan! Prijavi se i postani dio ZABUM voice zajednice!

Danas te pozivamo da ispuniš kratak upitnik i pomogneš nam u izradi Smjernica za sudjelovanje mladih na sastancima, u savjetodavnim tijelima i radnim skupinama. Važno nam je čuti tvoja iskustva, mišljenja i prijedloge, stoga te pozivamo da nakon kratke registracije na online platformi ZABUM voice ispuniš anketu od 6 pitanja. Drugi dio upitnika nalazi se  ovdje.

Molimo te da obje kratke ankete ispuniš do 14. travnja. Hvala na sudjelovanju!

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin