Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Pjesma „Mir je naš đir”

U sklopu projekta Mir je moj đir 17 Dječjih ambasadora mira pod vodstvom glazbenika Marijana Jovičića tijekom zimskih praznika osmislilo je tekst pjesme na temu mira. Autor je glazbe Ian Hanks, a glazbeni producent Darko Ocvirk, profesor glazbene kulture. Doprinos pjesmi dala je i Anna Cormenier, studentica iz Francuske koja trenutno obavlja stručnu praksu u DOKKICI.

Ambasadori mira koji su sudjelovali u glazbenom poduhvatu: Ana Fišer, Ana Širić, Anna Borevac, Dariana Majetić, Dina Min Chen, Elizabeta Galović, Ivan Kuzmić, Klara Lendić, Klara Tuškan Hepak, Laura Nikolić, Lovro Brekalo, Lovro Mažar, Marecela Majer, Nera Grđan, Stela Kasabašić, Tena Bogut, Tila Šarac.

Hvala Marijanu Jovičiću na izvanrednoj glazbenoj avanturi, motivaciji i predanosti, Anni Cormenier na prekrasnim stihovima upakiranim u francuski rap-touch i svim Ambasadorima koji su pokazali pravo stvarateljsko umijeće unatoč tome što većina njih nikada nije stala pred mikrofon. Ponosni smo na njihov autorski doprinos, sudjelovanje i energiju kojom smo osnaženi za nove izazove u radu s djecom.

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin