Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Naša božićna priča

U sklopu projekta Naša božićna priča DOKKICA je uz potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi pripremila besplatne aktivnosti za djecu tijekom prosinca. U Avenue Mallu od 3. do 6. 12. od 17 do 20 sati održava se radionica izrade velike 3D-božićne čestitke. U radionici djeca imaju priliku oslikavati kuglice od kartona koje će krasiti veliku božićnu jelku, čarapice koje će krasiti kamin, poklončiće i slike koje će postati dio scenografije ove jedinstvene božićne čestitke velike čak 4 m x 2,20 m.

U stvaranju najveće 3D-božićne čestitke Hrvatske male Osječane očekuje ugodna zabava uz najljepše božićne pjesme i vesele animatore Dječje osječke kreativne kućice. Posljednjega dana radionice, 6. 12., DOKKICA je pripremila i superzabavno natjecanje za djecu One minute challenge.

Od 1. 12. do 23. 12. ponedjeljkom i četvrtkom od 16.30 do 18.30 u DOKKICI će se održavati  kuharska radionica za djecu u kojoj će učiti pripremati tradicionalna božićna jela i kolače. Molimo roditelje da djecu zainteresiranu za sudjelovanje u kuharskim radionicama prijave na broj 031/ 272-818.

pODIJELI…

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin