Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

KREIRANA WEB PLATFORMA ZNANJA, UČENJA I UMREŽAVANJA O OBRAZOVANJU ZA ZAJEDNIČKE VRIJEDNOSTI

U Veroni se 28. i 29. studenog održao radni sastanak s predstavnicima španjolskih, talijanskih i hrvatskih organizacija u okviru projekta „Learning to serve“. Progettomondo, Rete TanteTinte, ACES – AndalucíaAsociación Madre Coraje JerezUdruga Breza i DOKKICA u drugoj su godini projekta koji se bavi service learning (S-L) metodologijom. Na sastanku je predstavljena web platforma znanja, učenja i umrežavanja o obrazovanju za zajedničke vrijednosti, koja predstavlja jedan od rezultata ovog trogodišnjeg ERASMUS+ projekta (Key Action 2: Strategic Partnerships).
Članovi projektnog tima drugog dana transnacionalnog sastanka posjetili su školu Boscochiesanuova koja koristi inovativne pristupe u odgojno-obrazovnom radu te dobili uvid u funkcioniranje škole s visokim obrazovnim standardom.
U projekt su, osim predstavnika organizacija civilnog društva, uključeni i učitelji, a iz Osijeka su uz predstavnice Breze i DOKKICE, Ivanu Šibalić i Ines Novak, uključeni Marko Rajić iz OŠ Vladimira Becića i Sandra Marijanović iz OŠ Frana Krste Frankopana.