Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

DRAGI RODITELJI, LJETO PROLAZI – ŠKOLA DOLAZI

Ljeto 2022. pamtit ćemo po još više dječjeg smijeha u Keršovanijevoj zahvaljujući održanom ljetnom cjelodnevnom boravku u DOKKICI. Od 8:00 do 16:00 djeca u dobi 6 – 12 godina uveseljavala su nas zgodama, talentima, pričama, kreativnim radovima i svime što djeca vole i žele raditi. Uz organizirani dnevni program djeca su imala slobodnoga vremena, vrijeme za kupanac u bazenu, vrijeme za šetnju i vrijeme za sebe. Neizmjerno nas veseli zadovoljstvo roditelja, djece, Dokkičanki i Dokkičana, zadovoljstvo svih. ☺ Da ne duljimo, kako nam je bilo pogledajte u galeriji fotografija. Također, pratite našu stranicu i društvene mreže jer iduće godine tijekom ljetnih praznika planiramo ponoviti Cjelodnevni boravak u DOKKICI.

Uz Cjelodnevni boravak održali smo i Dječji ljetni kamp 2022. tijekom srpnja i kolovoza. Glazbene radionice, Sladoledaonica i Vodena igraonica, osim razbibrige koju su donijele, odlično su poslužile da se još bolje međusobno upoznamo s našim polaznicima i da ih uvedemo u programe planirane za 2022./2023.

Tijekom cijele školske godine u DOKKICI možete upisati dijete na glazbene radionice, likovnu radionicu, kuharsku radionicu, dramsku radionicu i programiranje. Popis svih radionica nalazi se na prijavnom obrascu te, ako se vama i vašoj djeci svidi neki od programa, ispunite obrazac.

PRIJAVNI OBRAZAC 

VAMA I VAŠOJ DJECI ŽELIMO SRETNU I USPJEŠNU NOVU ŠKOLSKU GODINU 2022./2023.

Vaša DOKKICA