Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Donacija Mesne industrije Ravlić za osmijeh najmlađima

Mesna industrija Ravlić prepoznaje vrijednosti ulaganja u zajednicu, pomoć potrebitima i motivira neprofitne organizacije već dugi niz godina. 

Predblagdanskom inicijativnom Doniraj za osmijeh! krajem 2022. godine omiljeni mesar prikupio je 7.034,00 kune za naš centar kako bi osigurali bolje uvjete najmlađima.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez vjernih kupaca koji su na nekoliko dana postali Djed Božićnjak i donirali svoje bodove s RAVLIĆ Loyalty kartica koje su tada u Mesnoj industriji Ravlić poduplali i pretvorili u kune, odnosno eure.

Kao i svaka neprofitna organizacija susrećemo se s izazovima koje nekad ne možemo sami premostiti. Osigurali bismo djeci i njihovim obiteljima još bolje uvjete i socijalne usluge nego što trenutno imaju u istočnom dijelu Hrvatske te unatoč svim kapacitetima koje ulažemo, važno je da znamo da nismo sami jer bolje uvjete ostvarujemo upravo doprinosom zajednice, građana i tvrtki koje nas motiviraju kako bismo omogućili jednake šanse za sve. Stoga hvala svim kupcima, građanima, svim zaposlenicima Mesnica Ravlić što su uložili vrijeme, trud, bodove, volju i vjeru u nas.

Nastaviti ćemo raditi na promicanju i zaštiti prava djece, socijalnim uslugama i uslugama za djecu s teškoćama u razvoju jer tu smo za djecu, zbog djece i njihovih obitelji te smo neopisivo sretni i zahvalni Mesnoj industriji Ravlić što nam je omogućila biti dijelom njihove velikodušne blagdanske priče.

Ivana Ravlić Devald, izvršna direktorica Ravlića i Ines Novak, predsjednica DOKKICE (na slici gore)