Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

DOKKICA priredila nagradnu igru povodom Međunarodnog dana obitelji

Povodom Međunarodnog dana obitelji nagradili smo jednu obItelj s 5 gratis ulaznica za programe u DOKKICI.

U DOKKICI Već dugi niz godina provodimo odgojno – obrazovne programe za djecu 4-14 godina te je izbor programa raznolik, od Kuharske školice, do glazbenih radionica Sviraj gitaru i Sviraj ukulele, Dramskog studija Dramoplov te Dječje likovne akademije, a u najavi su i kaligrafija za djecu i crtanje stripa. Kako u DOKKICI već nekoliko tjedana provodimo radionice kaligrafije za odrasle, Kaligrafija, čaj i ja – petkom od 20 do 21:30, ulaznice doista mogu poslužiti za cijelu obitelj, male i velike. Nagradna igra je provedena putem društvenih mreža, točnije naše Facebook stranice. Sudionici su stoga trebali ispuniti obrazac, lajkati objavu i u komentar staviti srce jer ljubav je uvijek ona koja veže cijelu obitelj. Slučajnim odabirom putem Random name picker alata na Međunarodni dan obitelji nagradu je osvojila Viktorija Birčić.

Vrlo čest motiv dječjih crteža upravo  je obitelj, a najveća osoba na crtežu, u pravilu, predstavlja osobu s kojom je dijete u obitelji najpovezanije. Bliskost i jačinu veza u obitelji pokazuje blizina likova na crtežu.

„ Obitelj je vrlo teško definirati, ali vođeni dječjim crtežom možemo zaključiti kako je obitelj ono mjesto i osobe s kojima se osjećamo sigurno, povezano, prihvaćeno i poslušano. Obitelj čine osobe uz koje možemo razvijati sve svoje potencijale. “ rekla je Marina Kovačević Rohaček, psihologinja iz DOKKICE.

Ne samo na Međunarodni dan obitelji, nego svaki dan zagrlite svoju djecu, partnere, roditelje, ljubimce i sve one koji za vas predstavljaju obitelj i sretan vam Međunarodni dan obitelji.

*** Aktivnosti povodom Međunarodnog dana obitelji dio su programa “Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” te projekta “Nova snaga – novi život” koje DOKKICA provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.