Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

DOKKICA ODRŽALA KONFERENCIJU ZA MEDIJE ZAJEDNO S OSJEČKIM MOTO KLUBOM PANNONIANS

Danas su, ispred zgrade DOKKICE, predsjednik Moto kluba Pannonians Siniša Maurus i predsjednica Dječjeg kreativnog centra DOKKICA Ines Novak predstavili zajedničku kampanju plasiranu na web platformi Čini pravu stvar. Izazov naziva “5000 km za JAKO JAKO BITAN CILJ” na hrvatsku fundraising platformu postavili su članovi MK Pannonians, kako bi putovanjem na koje kreću u nedjelju, 17. srpnja, prikupili 50 000 kuna donacija za DOKKICU.

Put od 5000 kilometara u jednom smjeru, od Hrvatske do Gruzije, 5 članova Moto kluba posvetili su razvoju i održivosti Centra za djecu s teškoćama u razvoju.

Izazov traje tri tjedna, a svi koji žele i mogu podržati ovu inicijativu, sve podatke o izazovu “5000 km za JAKO JAKO BITAN CILJ” mogu naći na platformi Čini pravu stvar.

Također, Pannonians i DOKKICA otvorili su zajedničku facebook stranicu Pannonians&Dokkica za JAKO JAKO BITAN CILJ gdje ćemo pratiti cijeli njihov put.

• Hvala Moto klubu Pannonians na njihovoj inicijativi i podršci, želimo im sretan put i lijepo je imati ovakve ljude u zajednici, kako bismo zajedničkim snagama osigurali bolje uvjete djeci s teškoćama u razvoju! Zahvaljujemo i svima koji se odluče na bilo koji način podržati kako nas, tako i ostale organizacije civilnog društva.