Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

Dan očeva u Dokkici

Pozivamo obitelji na proslavu Dana očeva u DOKKICI

Dječji kreativni centar DOKKICA u sklopu projekta I TATA JE VAŽAN organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI u nedjelju 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati. Ovo je nastavak priče o želji za promicanjem važnosti i vrijednosti aktivnog očinstva koju je DOKKICA pokrenula još 2017. godine pa proslava Dana očeva u DOKKICI lagano poprima obilježje tradicionalne manifestacije.

Ove godine u okviru proslave Dana očeva DOKKICA nudi zabavni program za cijelu obitelj. Tako će tate imati priliku sudjelovati u nagradnom Tatkovizu koji će ove godine voditi Miljenko Gambiraža, još jedan supertata i svima već dobro poznat osječki radijski voditelj. Dok tate budu igrali kviz, mame i djeca će moći sudjelovati u kreativnim radionicama u kojima će izraditi poklon za tatu, a nakon toga slijede zabavne igre za cijelu obitelj u Sretnom dvorištu DOKKICE. Ugodnoj atmosferi pridonijet će i svirka uživo na gitari Ivana Šušnjara, studenta pete godine Akademije za umjetnost i kulturu Osijek.

Sve zainteresirane obitelji za veselo obiteljsko druženje u DOKKICI trebaju se prijaviti putem obrasca: https://tinyurl.com/y56pkzuf

Jer – I TATA JE VAŽAN!