Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

BAUERFEIND d.o.o. vrijednom donacijom podržao DOKKICU

Zahvaljujući tvrtki BAUERFEIND d.o.o., stručnjaci i korisnici Integrativnog centra za savjetovanje i podršku od sada u svome radu i terapiji koriste APP multisenzornu stajalicu. APP multisenzorna stajalica se koristi kod dijagnoza poput cerebralne paralize, poremećaja mišićnog tonusa, pareze ili paralize donjih ekstremiteta, progresivne mišićne distrofije te kod ostalih dijagnoza kod kojih je otežana vertikalizacija. Fiksiranjem donjih ekstremiteta i trupa pruža djetetu stabilnost dok su gornji ekstremiteti slobodni za razne senzomotoričke aktivnosti.

Elektronski uređaj smješten u podnicu stajalice pretvara audio signale perifernih uređaja u vibraciju koju šalje po cijeloj stajalici. Korisnik vibracije osjeti na svakom mjestu na kojemu ima kontakt sa stajalicom te su pomoću vibracija i zvuka korisnicima omogućene razne motoričke aktivnosti i različite senzorne stimulacije.

APP multisenzorna stajalica je revolucionaran proizvod koji stajanju pruža jednu sasvim novu dimenziju. Zahvaljujući brojnim zvučnim, vizualnim i perceptivnim podražajima ova stajalica je jedinstven proizvod u svijetu. Smanjuje odbojnost prema pomagalu, motivira korisnika na stajanje, stimulira neurovegetativni, senzorički i neuromotorni sustav i pretvara pasivno stajanje u aktivnu radnju.

Profesionalna vizija tvrtke BAUERFEIND d.o.o. očituje se kroz moto „Pokret je život” dočaravajući time važnost kretanja tijekom ljudskog života.
Zahvaljujemo tvrtki BAUERFEIND d.o.o. što su prepoznali važnost našeg Integrativnog centra za savjetovanje i podršku u kojem pružamo usluge djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.