Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Dokkica

STEMKICA U DOKKICI: OTVORENE PRIJAVE

DOKKICA organizira trodnevni program STEMKICA u DOKKICI za djecu od 7 do 10 godina u periodu od 26.6. do 28.6. u vremenu od 18:00 do 19:30 sati svaki dan, a cijena programa iznosi 45 € za sva tri dana.

Svaki dan donosi novo i uzbudljivo iskustvo kroz istraživanje, učenje i kreativnost:

Prvi dan: Istraživačka radionica “Istraži mikro svijet”
Avantura započinje istraživanjem svijeta koji je oku skriven. Djeca će kroz zanimljive eksperimente istraživati kako izgleda svijet na mikroskopskoj razini te će kroz igru i praktične zadatke razvijati svoje istraživačke vještine.

Drugi dan: Interaktivna edukacija “Upoznaj svemir”
Drugi dan posvećen je svemiru. Kroz interaktivnu edukaciju, djeca će naučiti osnovne pojmove o planetima, zvijezdama i galaksijama. Zajedno će istražiti Sunčev sustav, saznati kako funkcioniraju zvijezde i planeti te se upoznati s nekim od najzanimljivijih svemirskih misija. Kroz zanimljive aktivnosti i igre, mali istraživači će otkriti koliko je svemir fascinantan i inspirirajući.

Treći dan: Kreativna radionica “Izradi svoju raketu”
Na posljednjem danu programa, djeca će pustiti mašti na volju i kroz kreativnu radionicu izraditi vlastite rakete. Mali će kreativci izraditi modele raketa koje će moći ponijeti kući. Ova radionica potiče kreativnost, strpljenje i preciznost, a ujedno pruža priliku za učenje o principima aerodinamike i raketnog pogona.

Broj mjesta je ograničen, a prijave je potrebno podnijeti putem online obrasca najkasnije do 23.6.2024.
Online prijavnica: Prijavnica za STEMKICU U DOKKICI
Info: 782 454.