Otokara Keršovanija 4 / 31000 Osijek

Zapratite nas

Psihološko savjetovanje za djecu i odrasle

Mnogi roditelji gotovo se svakodnevno susreću s nizom izazova koje manje ili više adaptivno prevladavaju te će se složiti da je roditeljska uloga najvažnija i najodgovornija uloga u kojoj su se ikada našli, kojoj nas unaprijed nitko nije podučio. Međutim, ponekad za neke od izazova ne uspijevamo samostalno pronaći mehanizme za njihovo uspješno rješavanje te nam je potreban poticaj i usmjeravanje stručne osobe, bilo za dijete ili za roditelje.

Psihološko savjetovanje kao proces psihičkog osnaživanja osobe koja se suočava s poteškoćama s kojima se teško sama nosi ne uključuje postavljanje dijagnoza niti propisivanje lijekova. Cilj kojemu težimo jest postizanje većeg životnog zadovoljstva djeteta i roditelja, adekvatnije funkcioniranje u svakodnevnom životu i podizanje kvalitete odnosa između roditelja i djeteta. Podrazumijeva aktivan, suradnički odnos, a broj dolazaka u savjetovalište uvelike je definiran ciljevima postavljenim na prvom susretu.

Ako ste zainteresirani za individualni rad, kontaktirajte nas na e-adresu: podrska@dokkica.hr ili nazovite na broj 099/748 2532 i rezervirajte termin. Učestalost dolazaka definira se u dogovoru sa stručnim timom.