NAŠ TIM

Ines Novak

predsjednica centra

Više od 12 godina radi u civilnom sektoru. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Osijeku te završila Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu na Odsjeku za cjeloživotno obrazovanje Filozofskog fakulteta u Osijeku. Završila je brojne edukacije u području odgoja i obrazovanja te sudjelovala na konferencijama, tribinama i okruglim stolovima na temu socijalnog i odgojno-obrazovnog rada, dječjih prava, aktivnog građanstva i dr. U Dječjem kreativnom centru DOKKICA radi od 2011. godine, a 2015. godine postaje predsjednica DOKKICE te radi na strateškom razvoju udruge. Voli istraživati, stvarati, motivirati, razvijati i vjeruje u snagu zajedništva.

Mia Butko

dopredsjednica Centra

Diplomirana inženjerka grafičke tehnologijekoja je u ranim fazama svojeg radnog vijeka odlučila napraviti odmak od svoje struke te je preko poslova obučavanja, prevođenja, administracije, financija i marketinga prešla u civilni sektor. U rad Dječjeg kreativnog centra DOKKICA uključena je od 2012. godine i već niz godina obavlja poslove financijskog i projektnog administriranja, a ujedno je i dopredsjednica Centra. Ljubiteljica je putovanja, dobre knjige i aktivnog odmora.

Andrea Žulj Jurišić

voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje

Magistra psihologije koja je svoj rad u Dječjem kreativnom centru DOKKICA kao član mobilnog tima Programa jačanja obitelji SOS Dječjeg sela, a od 2019. zaposlena je kao voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje. Dodatna iskustva u radu s obiteljima i djecom s problemima u ponašanju stekla je radom u Centru za socijalnu skrb na Odjelu za djecu, mlade i obitelj. U Dječjem kreativnom centru DOKKICA voditeljica je programa Alternativni centar podrške za djecu i roditelje te projekta RODITELJIONICA – program jačanja roditeljstva. Provodi inicijalne procjene djece i obitelji, individualna savjetovanja djece, radionice socijalnih vještina za djecu, kao i predavanja za roditelje o temama iz područja odgoja djece i poticanja njihova socio-emocionalnog razvoja.

Ivana Lukić

voditeljica administrativnih i pravnih poslova i programska/projektna asistentica

Ivana Lukić diplomirana je pravnica, koja je nakon radnog iskustva u javnom sektoru odlučila svoj radni vijek nastaviti u civilnom sektoru. U Dječjem kreativnom centru DOKKICA zaposlena je kao voditeljica administrativnih i pravnih poslova te kao programska/projektna asistentica na različitim nacionalnim i europskim projektima. U obavljanju svog posla najviše uživa u razvijanju projektnih ideja, pripremi i vođenju dokumentacije, izrazito cijeni sistematičnost, organiziranost, analitičnost, točnost i odgovornost. Veliki je zaljubljenik u knjige i britanske kriminalističke serije, a voli i prirodu, glazbu, filmove, koncerte, putovanja i sve one male stvari koje nam uljepšavaju dan.

Doroteja Blagus

edukacijska rehabilitatorica

Edukacijska rehabilitatorica koja je u Dječjem kreativnom centru DOKKICA zaposlena od 2020. godine. Certificirana je TT MINDFULNESS™ trenerica i edukantica na 3. godini tjelesno orijentirane psihoterapije s iskustvom u individualnom terapijskom radu s djecom i roditeljima. 2021. započinje NLP edukaciju (NLP Practitioner) koju trenutačno pohađa. Tijekom individualnoga rada s djecom uviđa važnost uključivanja roditelja u terapijski proces i osnaživanje u području osobnog rasta i razvoja, pa u sklopu programa Alternativni centar podrške za djecu i roditelje provodi individualna savjetovanja i mjesečna predavanja za roditelje te sudjeluje u kreiranju i provedbi predavanja i radionica u sklopu programa RODITELJIONICA – program jačanja roditeljstva. Veliki zaljubljenik u komunikaciju i rad s ljudima i svakodnevno se bavi tehnikama i metodama koje potiču osobni rast i razvoj. 

Nevenka Marijanović

tajnica Centra, projektna asistentica i koordinatorica volontera

Tajnica Centra, koordinatorica volonetra i projektna asistentica koja pomaže u pripremi na mnogih projekata Centra koja je nakon dugogodišnjeg rada u banci odlučila promijeniti posao i zaposliti se u civilnom sektoru, gdje će dobiti priliku raditi posao koji zaista voli. U Dječjem kreativnom centru DOKKICA radi od 2019. godine, a godinu kasnije postaje i voditeljica odgojno-obrazovnog programa za djecu predškolskog i školskog uzrasta – Kuharske školice. Društvena je i svestrana osoba koja uživa u pripremi različitih jela i slastica, spremanju zimnice, radu u vrtu, druženjima uz jelo, putovanjima, moru, suncu i ljetu. 

Elizabeta Brnjetić

projektna asistentica

Prvostupnica socijalnog rada i studentica Diplomskog studija Socijalni rad u Osijeku. Svoj rad u Dječjem kreativnom centru DOKKICA započela je u okviru obavljanja stručne prakse kao asistentica za organizaciju Festivala učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 10 te nastavila kao projektna asistentica na projektu Kreativna STEM revolucija u Slavoniji. Sudjeluje i u osmišljavanju i vođenju aktivnosti za djecu i mlade. U slobodno vrijeme volontira u udrugama koje se bave zaštitom životinja.

Ivana Majksner

projektna koordinatorica i voditeljica odgojno-obrazovnih programa

Magistra edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i filozofije koja u Dječjem kreativnom centru DOKKICA radi od 2020. godine. Trenutno je zaposlena na mjestu koordinatorice na projektu Medijsko obrazovanje je važno.MOV te radi kao voditeljica odgojno-obrazovnih programa DOKKICE. Voditeljica je programa Pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika, a povremeno održava radionice i kampove za djecu svih uzrasta – od predškolskoga do srednjoškolskoga. U slobodno vrijeme voli čitati, kipariti, igrati D&D i volontirati – dugogodišnja je volonterka lektorica internetskog portala Studentski.hr i voditeljica emisije s jezičnim savjetima Gram po gram na Radiju 92 FM.   

Nikoleta Špoljarić

dječji fizioterapeut

Diplomirana fizioterapeutkinja koja svoj dugogodišnji rad s djecom započinje u Udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu Osječko baranjske županije – RIOS, gdje je svoje iskustvo i znanje proširivala susrećući se s raznim dijagnozama kod djece s poteškoćama u razvoju. Svoje znanje proširivala je dodatnim edukacijama, a trenutno pohađa i edukaciju  Načela senzorne integracije u radu s dojenčadi. Surađuje i s udrugom ORIUM, Studiom Korektiv te Centrom Fizio Art s kojima se bavi provođenjem fizioterapijskih procedura u radu s djecom u individualnim i grupnim programima. Voditeljica je raznih edukacija za roditelje, od kojih su neke Senzomotorički razvoj djeteta od 0. – 1. godine života, Dojenačke kolike te Masaža dojenčadi. Vodila je i nekoliko radionica za zdravstvene stručnjake Postnatal Rehab & Baby Handling u suradnji s Fizio Art centrom za poboljšanje kvalitete života.