Radionice u šk.god. 2012./2013.

Kreativna radionica „KreTIvka“ je radionica na kojoj djeca izrađuju nakit (broševe, naušnice, ogrlice, ...) i ukrase  od filca, tkanine, fimo mase, gline, izrađuju svijeće na tradicionalan način, okvire za slike, ukrašavaju predmete decoupage tehnikom, izrađuju ukrase od papira i žice i td. Ovo je prava prilika malim kreativcima da razviju kreativne vještine i nauče izrađivati razne rukotvorine. Podijeljena je u dvije grupe – za djecu od 6 do 10 godina i za straiju djecu od 11 do 14 godina. Voditeljica: Nikolina Dinješ.

Napišimo zambu zajedno/ poduke i pomoć u učenju i pisanju domaćih zadaća za sve osnovnoškolce koji si ne mogu priuštiti skupe instrukcije, a imaju poteškoća iz pojedinih predmeta. Uz pomoć koordinatorice poduka Lane Gorianzky omogućit ćemo vam individaulnu poduku prema rasporedu koji vam bude odgovarao.

„Dance inspiration“ je plesna radionica na kojoj djeca uvježbavaju plesne koreografije koristeći plesnu tehniku jazz dance  (kombinacija baleta i suvremenog plesa). Podijeljena je u dvije grupe – za djecu od 6 do 10 godina i za stariju djecu od 11 do 14 godina.
Voditeljica: Monika Šmit.

Edukativno-kreativni program „Tintilinići“ namijenjen je predškolskoj djeci od 3 do 5 godina koja iz bilo kojega razloga ne pohađaju vrtić. Osnovni cilj programa je ublažiti negativne posljedice nepohađanja vrtića te kroz igru i zabavu razvijati kreativne vještine djece i socijaliozaciju. Održava se dva puta tjedno.
Voditeljica: Ines Perić.